Bel of mail ons
T: 078 - 612 64 66
E: info@goedegebuurenotariaat.nl

Adres
Rotterdamseweg 40
3332 AJ Zwijndrecht

Echtscheiding

Wanneer u samen tot de conclusie komt dat scheiden de beste optie is, kan Goedegebuure Notariaat voor u bemiddelen, u adviseren en alles regelen. Wij helpen u goede afspraken te maken over de kinderen, alimentatie, het verdelen van de gemeenschappelijke bezittingen (zoals het huis en de inboedel) en het pensioen. Zeker wanneer u een eigen bedrijf heeft.

Het is belangrijk dat deze afspraken zorgvuldig en weloverwogen worden gemaakt en dat aan de belangen van u beiden aandacht wordt besteed. Goedegebuure Notariaat is ervan overtuigd dat juist een notaris vanwege het werkterrein, de 'ingebakken' onpartijdige en oplossingsgerichte aanpak, bij uitstek geschikt is om u bij scheiding te adviseren.

Alle afspraken leggen we vast in een notarieel scheidingsconvenant. Ook het eventueel verdelen van uw eigen huis of aandelen in een bv en het aanpassen van uw testamenten regelen we meteen. Zo loopt de hele afwikkeling via ons en hoeft u nergens anders naartoe. Dit bespoedigt de afwikkeling en bespaart kosten.

Neem voor nadere informatie over het maken van een afspraak gerust contact met ons op.

Ga terug naar Particulier familierecht.