Bel of mail ons
T: 078 - 612 64 66
E: info@goedegebuurenotariaat.nl

Adres
Rotterdamseweg 40
3332 AJ Zwijndrecht

Koopovereenkomst

Zodra u als verkoper en koper op hoofdpunten overeenstemming heeft bereikt, is het van belang de gemaakte afspraken zo snel mogelijk op papier te zetten. Voor de aankoop van een woning door particulieren is een schriftelijke koopovereenkomst verplicht. In de koopovereenkomst worden onder andere de koopprijs, ontbindende voorwaarden en opleverdatum vastgelegd. Na het tekenen hebt u als koper nog drie dagen bedenktijd.

De koopovereenkomst wordt vaak door de makelaar opgesteld, maar als er geen makelaar bij de koop is betrokken kunt u ons daar ook voor inschakelen. Het is immers van belang dit proces deskundig te laten begeleiden. Goedegebuure Notariaat zorgt ervoor dat u een contract tekent waarin de belangen van beide partijen goed zijn geregeld en niets over het hoofd wordt gezien. Neem daarom gerust contact met ons op voor nadere informatie of het maken van een afspraak.

De koopovereenkomst kunt u sinds 1 september 2003 laten inschrijven in het kadaster. Klik hier om alles te lezen over de voordelen daarvan.

Ga terug naar Particulier onroerend goed.