Estate planning 

U wilt uw vermogen fiscaal zo voordelig mogelijk overdragen aan de volgende generaties. Uiteraard met de nodige juridische waarborgen. Dan bent u bij Goedegebuure Notariaat aan het juiste adres. Anca Goedegebuure, Ingrid Cohen en Kavita Bhagola zijn lid van de Vereniging voor Estate Planners in het Notariaat. Anca Goedegebuure is bovendien Register Estate Planner (REP) en lid van de Vereniging van Ondernemingsrecht Specialisten (VOC). Zij zijn erin gespecialiseerd u te adviseren over dit belangrijke onderwerp.

Bij estate planning wordt gekeken of uw testament en huwelijkse voorwaarden goed op elkaar zijn afgestemd. Vervolgens kan er een schenkingsplan worden opgesteld. Ook kunnen we u adviseren over eventuele bedrijfsopvolging: hoe kan dat fiscaal en juridisch zo gunstig mogelijk? Uiteraard om te voorkomen dat u teveel belasting betaalt.

Goedegebuure Notariaat informeert u graag over de mogelijkheden en helpt u met het opstellen van een contract op maat. Zo weet u zeker dat alles goed geregeld is! Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Laatste nieuws

24-09-2019

Presentatie erfrecht, erfbelasting en levenstestamenten zaterdag 2 november 2019

Lees meer

19-09-2019

Kom rechtstreeks naar de notaris en bespaar kosten!

Lees meer